Loading...
 • Portal Educațional, dedicat exclusiv Cursanților
  Platformă specializată pentru Examenul de Certificare
  Bibliotecă de Articole, Studii de Caz, Cărți și Multi-media
  Registrul Experților Certificați în Balanced Scorecard
 • Strategia, fundamentul Sistemului de Management al companiei
  De ce avem nevoie de un proces de Management al Strategiei?
  Expertiza de Management Strategic în Cariera de business
  Balanced Scorecard în portofoliul Consultanței de Management
 • Procesul de Formulare a Strategiei de Business
  Construcția Planului Strategic pe baza Modelului BSC
  Alinerea la Strategie, Departamentală și Individuală
  Execuția Planului Strategic și Adaptarea Dinamică
  Despre Curs (Statistică, Istoric, Livrare)
 • Nivelul Avansat de Profesionalism al Cursului
  Oportunitate pentru Perfecționarea Continuă
  Detalii despre Curs: Costuri, Discount-uri, Format
  Formularul de Înscriere și Gestionarea Înscrierii

Portal Dedicat

 
Participarea la Cursul de Management Strategic și Certificare în Balanced Scorecard oferă și acces la Portalul dedicat al Cursului, care pune la dispoziție informații și documentație utilizată în timpul Cursului, dar și după terminarea sa.

Portalul include un Catalog al cursanților din toate sesiunile cursului, ultima versiune electronică a Suportului de Curs, Platforma de Examen de Certificare (online), Simulatorul de Examen, sute de Articole în format electronic pe subiectele din Tematica Cursului, peste o sută de Studii de Caz (implementări BSC), sumarele câtorva zeci de cărți referitoare la obiectul Cursului, dar și o Librărie multi-media cu înregistrări video ale prezentărilor liderilor de opinie în domeniu, inclusiv cele utilizate în timpul cursului.

Secțiunile Portalului

Portalul dedicat al Cursului de Management Strategic și Certificare în Balanced Scorecard include cinci secțiuni care pun la dispoziția cursanților informațiile și materialele educative, necesare atât pe timpul cursului, cât și după acesta.
  Suportul de Curs: Formatul electronic actualizat al celor patru secțini ale Suportului de Curs (PowerPoint + Text).
  Platforma de Examen: Accesul la Platforma de Examenonline, dezvoltată special pentru acest curs, folosind același barem de certificare ca platforma utilizată de Palladium/Kaplan-Norton. Include și Simulatorul de Examen.
  Biblioteca de Strategie: Conține câteva sute de articole de referință, publicate în reviste sau forumuri de specialitate, peste o sută de Studii de Caz și sumarele a zeci de cărți din bibliografia de specialitate.
  Biblioteca Multimedia: Conține câteva zeci de înregistrări video ale prezentărilor câtorva dintre liderii de opinie în domeniu.
  Platforma de Networking: Catalogul cursanților de la toate sesiunile Cursului și platforma de dicuții pe tematici specifice secțiunilor Cursului. Conține și funcțiile de gestionare a profilului propriu al cursantului.

Accesul în Portal


Datele de logare în Portalul cursului v-au fost furnizate odată cu confirmarea înscrietrii dumneavoastră la curs.

Dacă ați uitat datele de logare, folosiți E-mail Login Reminder și veți primi un e-mail cu datele de logare, dacă adresa de e-mail este aceiași cu cea înregistrată în baza de date.

După înscrierea la curs, logarea prin LinkedIn permite accesul la Portalul Cursului, dacă v-ați conectat profilul, folosind butonul LinkedIn din pagina de Portal care conține profilul Dvs.

Suport de Examen

 
Am construit în 2013 propria Platformă de Examen pentru Cursul de Management Strategic și Certificare în Balanced Scorecard, folosind același format și barem de certificare ca cele folosite de Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp.

Examenul se susține online, la o dată aleasă de cursant, în termen de cel mult trei luni de la finalizarea Cursului, și conține un set de 100 de întrebări multiple-choice (items) din Suportul de Curs, cât și trei eseuri/dizerdații scurte, pe subiecte din Tematica Cursului.

Platforma de Examen

Susținerea Examenului de Certificare se face online, pe Platforma de Examen dezvoltată de noi, ca replică fidelă a platformei utilizate pentru examinarea cursanților Boot Camp-ului de Certificare BSC Kaplan-Norton.

Platforma are câte o diviziune de 25 de întrebări multiple-choices (itemi) pentru fiecare dintre cele patru Secțiuni ale Cursului și conține și spațiul pentru redactarea a trei scurte dizertații, pe subiecte din Tematica Cursului. Întrebările și temele dizertațiilor sunt selectate aleator din baza de date a Curriculei Cursului. Timpul de completare a examenului este de 3 ore.

Rezultatul (scorul) secțiunilor de întrebări este afișat imediat, la finalizarea examenului, iar cel al dizertațiilor după analiza lor de către doi evaluatori. Informații suplimentare sunt furnizate în timpul Cursului.

Datorită faptului că Examenul de Certificare folosește platforma informatică proprie, re-susținerii lui este gratuită.

Simulatorul de Examen

Pentru a ajuta pregătirea cursanților pentru Examenul de Certificare, am dezvoltat și un Simulator de Examen, care folosește aceiași interfață ca cea pentru examen și un sub-set de 20 de întrebări multiple-choice, plus o dizertație, timpul alocat pentru un test fiind de 30 de minute.

Având în vedere că simulatorul selectează aleator întrebările și subiectul dizerației din aceiași bază de date ca și Platforma de Examen, testul poate reprezenta și o verificare a nivelului de însușire a cunoștințelor Cursului, înainte de susținerea examenului.


Documentare

 
Pentru documentarea suplimentară a cursanților, atât în timpul Cursului, dar mai ales după terminarea acestuia, am pus la dispoziție în Zona de Documentare a portalului un volum important de informații pe Tematica Cursului, care include documente (.pdf) și înregistrări video.

Fiecare secțiune a Cursului poate fi aprofundată prin studierea a câtorva sute de Articole și sumare de Cărți de specializate (în limba Engleză) privind Formularea și Execuția Strategiei, dar și a peste o sută de Studii de Caz ale unor organizații, din toate domeniile, care au implementat cu succes Sistemul de Management Strategic bazat pe framework-ul Kaplan-Norton BSC.

Biblioteca de Strategie

  Sute de Articole de specialitate privind Formularea și Execuția Strategiei.
  Peste o sută de Studii de Caz ale unor organizații care au implementat cu succes Kaplan-Norton BSC.
  Câteva zeci de Sumare ale celor mai importante Cărți privind Formularea și Execuția Strategiei. Exemple:
       

Biblioteca Multi-media

  Câteva zeci de înregistrări vido ale unor prezentări ale celor mai influenți lideri de opinie în domeniul Formulării și Execuției Strategiei.
Exemplu: Prof. Roger Martin, Cele două dimensiuni ale Strategiei

Experții Certificați

 
Tot mai mulți dintre participanții la Cursul de Management Strategic și Certificare în Balanced Scorecard doresc să-și confirme nivelul de înțelegere și expertiză în implementarea și utilizarea Sistemului de Management Strategic bazat pe framework-ul Kaplan-Norton BSC.

Prin trecerea cu succes a Examenului de Certificare, participanții la Curs dobândesc titlul de Expert Certificat în Balanced Scorecard, titlu recunoscut internațional, datorită framework-lui detaliat utilizat în Tematica Cursului și a baremului de certificare folosit pentru examinare.

Registrul Experților

Folosiți formularul acestei secțiuni pentru căutarea în Registrul Experților Certificați în Balanced Scorecard, care conține câteva zeci de experți.

Puteți verifica astfel certificarea unei persoane care prezintă titlul de Expert Certificat în Balanced Scorecard, sau verifica validitatea unei Diplome de Certificare emise, pe baza introducerii numărului acesteia.

Pentru a proteja confidențialitatea cursanților noștri, vor fi afișate numai rezultatele căutării bazate pe introducerea corectă a prenumelui (multiplu, dacă e cazul) sau a numelui persoanei sau a numărului Diplomei de Certificare.

Căutare în Registru

Completați mai jos, fără diacritice, Prenumele sau Numele persoanei al cărui status ca Expert Certificat în Balanced Scorecard doriți să-l vizualizați, sau Numărul Diplomei de Certificare emise.

Prenume
Nume
Număr Diplomă Certificare
CAUTĂ
Cursanți - Sesiunile Anterioare
Top